Blog

Winterterrasje pakken? Lekker doen!

Het zijn moeilijke tijden voor de wereld. Veel mag niet. Mensen zijn zoekende naar wat nog veilig kan en naar de kleine genietmomentjes die het leven de moeite waard maken. Dat valt in deze tijden niet altijd mee. Maar gelukkig zijn er zeker wel mogelijkheden om even te genieten. Met dit weer denk je er niet meteen aan, maar een lekker winterterrasje pakken buiten is altijd een goed idee. Nederland kent talloze plekken waar het ook in de winter goed toeven is. De mogelijkheden voor restauranthouders om ook in de winter een aangenaam terras neer te zetten zijn legio. Denk bijvoorbeeld aan mooie houten terrassen met een houten vloer die met rabatdelen aan elkaar worden gemaakt. Met een overkapping en eventueel wat terrasverwarming kom je al een heel eind. Bovendien geeft hout die romantische uitstraling die je in de winter graag ziet. Veel ondernemers maken al gebruik van deze mogelijkheid: een houten terras buiten. In Nederland is het op mooie plekken ook nu in de winter heerlijk genieten op een terras.

De mooiste plekken

Nederland kent talrijke plekken waar je ook in de winter heerlijk kunt genieten. Denk bijvoorbeeld aan de Brabantse Oisterwijkse Vennen waar je midden in de bossen een heerlijk buitencafé vindt waar het bruist van de Brabantse gezelligheid. Sowieso is Brabant de provincie van Bourgondisch genieten. Hoofdstad Den Bosch kent talrijke terrasjes, verwarmt en overdekt, waar je heerlijk kunt eten en drinken. Maar zoek ook de kleinere dorpen op want ook daar vindt je die typische Brabantse gezelligheid. Zoals bijvoorbeeld in het gezellige Hilvarenbeek. Bourgondisch genieten staat ook centraal in Zuid Limburg. Daar vind je terrassen op letterlijk hoog niveau, dus met een prachtig uitzicht. Aan beide zijden van de het Vijlenerbos vind je leuke terrasjes met spectaculair uitzicht. Maar natuurlijk ga je daar niet alleen zitten voor het uitzicht: je kunt er ook heerlijke Limburgse gerechten proeven.

Naar het Noorden

Maar ook in de Noordelijke provincies hoef je je niet te vervelen. In de vele brinkdorpen van Drenthe vindt je gezellige terrassen. Neem bijvoorbeeld Ruinen of Dwingeloo. Verder naar het Noorden tref je de gezellige steden Leeuwarden en Groningen waar er altijd plek is voor je. Kortom, wil je ook nu nog even veilig een terrasje pakken: trek erop uit. Er is nog veel mogelijk en buiten is het echt genieten. OP internet vind je alle leuke adresjes bij jou in de buurt. Maak er een leuke dag van!

Laat een antwoord achter