Blog

Op zoek naar een origineel cadeau?

Ben je opzoek naar een origineel cadeau voor iemand in je omgeving? Soms kan het lastig zijn om weer eens wat te bedenken om te geven. Gelukkig zijn er heel veel mogelijkheden en originele cadeaus te bedenken. Lees hier een aantal tips die je eventueel kunt gebruiken. 

Zelf telefoonhoesje maken 

Een origineel cadeau is bijvoorbeeld een gepersonaliseerd telefoonhoesje. Bij case24 kun jezelf een telefoonhoesje laten maken. Dit gaat heel eenvoudig en snel. Je kiest het model van de telefoon, upload je favoriete foto of design en vervolgens kun je een voorbeeld zien van het persoonlijke hoesje en eventueel het hoesje nog even aanpassen. Het ontwerp zal in zeer hoge kwaliteit worden bedrukt. Daarbij heb je keuze uit verschillende soorten hoesjes. Denk bijvoorbeeld aan een softcase, hardcase of wallet case. Ook worden de hoesjes bedrukt met kras-bestendige inkt, zo zal het hoesje niet snel beschadigen. Je kunt voor €14,95 inclusief bedrukking een origineel telefoonhoesje maken, en de verzending is gratis!  

Gepersonaliseerde fles  

Een ander origineel cadeau is een gepersonaliseerde fles drank bijvoorbeeld. Daarmee kan je zelf een leuk etiket ontwerpen met een mooie foto, tekst en design naar keuze. Je kunt natuurlijk een fles wijn bij de slijterij kopen, maar hoe origineel is een zelfontworpen fles?  Je kunt ook gaan voor bier, champagne of sterke drank natuurlijk. In sommige gevallen kun je ook een houten kist erbij personaliseren door de deksel te laten bedrukken of graveren. Dit cadeau is daarbij handig omdat je het aan zowel een man, als een vrouw cadeau kan geven. Zo kun je heel makkelijk een fles sterke drank aan een man of een fles witte wijn aan een dame, of andersom natuurlijk.  

Een cadeaubon voor elke gelegenheid 

Misschien niet heel origineel, maar wel iets wat altijd een goede keuze is: een cadeaubon. Met een cadeaubon zit je eigenlijk altijd goed. Je kunt het zo gek niet bedenken, of je vindt er wel een passende cadeaukaart voor. Voor iedere gelegenheid kan je wel een geschikte cadeaukaart kopen. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een leuk etentje met een diner bon of geef iemand een dagje ontspanning met een sauna bon. Daarnaast bestaan er tegenwoordig zelfs cadeaubonnen waarmee iemand zelf nog de winkel kan uitkiezen waar hij of zij de bon wil uit gaan geven, nog handiger! Een cadeaukaart is een perfecte oplossing als je niet goed weet wat je moet geven, zo loop je nooit het risico dat je iets koopt wat diegene al heeft.  

 

Laat een antwoord achter