Blog

Op reis? Olymp in je koffer!

De vakanties breken weer aan en gelukkig ziet het er dit jaar naar uit dat we de grenzen over kunnen reizen. Goed, met de nodige beperkingen en regels, maar dat gaat ons niet tegenhouden. Nu al boeken we massaal reizen naar het buitenland en dat kan ook best als we de afspraken die gelden in het land waar we naartoe willen maar navolgen. Ook wij zijn alweer druk bezig met het maken van plannen. En bij het plannen van de reis, hoort ook het plannen van de bagage. We willen niet te veel meenemen, maar wel genoeg kleding bij ons hebben, geschikt voor elk weertype. Dat is al een hele uitdaging en daarom zijn we alweer druk online aan het shoppen. Voor mijn vriend ben ik opzoek gegaan naar het merk Olymp. Hij heeft daar al een aantal overhemden van in huis en het merk bevalt hem erg goed. Omdat we natuurlijk ook van plan zijn een paar keer heerlijk luxe uit eten te gaan, zijn een paar overhemden geen overbodige luxe. Bovendien zijn die tegenwoordig goed te combineren met spijkerbroeken en die zijn ideaal voor vakantie.

Olymp: comfort en stijl

Olymp overhemden zijn prima om mee te nemen op vakantie omdat ze prima zitten. Ze zijn gemaakt van 97% katoen en van 3% elasteen. Katoen is met warm weer natuurlijk heerlijk ademend en koel dus prima om te dragen op tripjes. De overhemden passen goed waardoor je er ook op vakantie stijlvol uitziet. Maar wat helemaal heerlijk is aan deze overhemden is dat ze strijkvrij zijn. Mits je een beetje lief voor de overhemden bent tijdens het wassen. Gooi ze niet in een te volle wasmachine, centrifugeer ze niet te lang en hang het overhemd netjes op een hangertje. Als je dan met je vinger de knooplijst, het boord en de manchetten gladstrijkt dan hoeft het strijkijzer niet tevoorschijn gehaald te worden. Dus eenmaal droog kan het overhemd zo de koffer weer in en dat is bijzonder fijn als je op vakantie bent.

Ga voor gemak

Dus ben jij iemand die er ook op reis goed uit wilt zien, maar toch ook gaat voor comfort en gemak dan is Olymp echt het merk voor jou. En je hebt een zeer ruime keuze uit allerlei pasvormen, kleuren en patronen. Er zit zeker iets voor jou bij. Dus kijk eens rond en bestel jouw Olymp overhemd.

 

Laat een antwoord achter