Blog

Heb jij deze schoenen al in je kast staan?  

Vrouwen en schoenen… We kunnen niet met ze maar we kunnen al helemaal niet zonder ze. Heb jij thuis ook zo’n grote verzameling staan of vind je schoenen kopen maar lastig en heb je het liefst maar een of twee paar zodat het kiezen niet al te lastig wordt? Want daar gaat het vaak mis. Onze outfit is vaak on point maar dan de schoenen. Welke schoenen zorgen ervoor dat je outfit nog meer tot leven komt en welke schoenen kan je juist beter ver achterin je kast laten staan? Loop jij ook altijd tegen dit dilemma aan? Na het lezen van dit blog is dat hopelijk verleden tijd. Wanneer je onderstaande schoenen in je kast hebt staan, heb je een schoen voor iedere outfit.

De (witte) sneakers

Sneakers zijn over het algemeen echte multitaskers. Deze schoenen kunnen bijna onder iedere outfit en naar iedere gelegenheid gedragen worden. Kijk maar eens naar de Elena Lachi damesschoenen. De sneakers uit deze collectie zijn geschikt voor werk of school maar ook om te dragen in je vrije tijd of tijdens een avondje stappen. De sneakers matcht gewoon overal bij en is daarnaast ook nog eens super comfortabel. Geen zere voeten of andere vervelende dingen. De sneakers is gewoon een echte allrounder. En ben je dan ook nog eens op zoek naar een kleur die overal bij past? Dan ga je voor wit. De witte sneaker kan je bij iedere kleur matchen en is ook nog eens ieder seizoen te dragen. De witte sneakers dus.

De (biker)boots

Nog zo’n schoen die perfect te combineren is bij verschillende soorten outfits maar daarnaast wel een tikkeltje een meer stoere uitstraling heeft? Dan kom je terecht bij de boots. De boots zijn zowel voor vrouwen als voor mannen zeer geschikt en geven je outfit net dat beetje rauwe randje. De boots zijn te dragen bij een simpele jeans maar ook op een pantalon, een rok en zelfs in combinatie met een jurkje zijn boots meer dan prima. En de boots der bootsen, om het zo maar even te zeggen, is natuurlijk de bikerboot. Stoer, simpel en toch elegant. Als je deze schoen in je kast heb staan ben jij gered. Heb je ze nog niet in huis? Kijk dans een bij Van Arendonk.

De (zwarte) pump

En last but zeker not least, de klassieke pump. Pumps zorgen ervoor dat de vrouwelijke ronden mooi uitkomen en zorgen er daarnaast ook voor dat je er meteen een aantal centimeter bij krijgt. Vooral voor de kleinere vrouwen onder ons is dit toch altijd weer fijn. Daarnaast is een pump ook zeker niet de beroerdste en kan ook bijna onder iedere outfit gedragen worden. Top favoriet zijn toch wel een jurkje, een rokje of een pantalon waarmee de pump gematcht wordt maar ook onder een mooie skinny jeans of mom jeans zijn deze schoenen prima te dragen. Ben je ook nog op zoek naar een specifieke kleur? Kies dan voor zwart. Net zoals wit is zwart een kleur die je overal bij kunt dragen.

Laat een antwoord achter