Blog

Haartransplantatie in Turkije?

Ooit nagedacht over haartransplantatie Turkije? Als je zit na te denken over een haartransplantatie kan dit een goede oplossing zijn. In Turkije zijn ze professioneel en is het ook vaak nog eens veel goedkoper! In dit artikel wordt uitgelegd wat een haartransplantatie is, de kosten en worden de vereisten besproken.

Wat is een haartransplantatie?

Een haartransplantatie zet een haarzakje van een goed behaarde plek op een minder goed behaarde plek. Er zijn verschillende haartransplantatie technieken. Er zijn nu twee bekende, namelijk FUE en FUT. Bij de FUE-methode worden groepjes haarwortels één voor één van het donorgebied gehaald. Deze haarimplantaten worden eerst losgemaakt meet een klein holle punch. Deze punch wordt over de groepjes haarwortels geplaatst. Vervolgens worden ze stuk voor stuk uit de hoofdhuid gehaald een die worden in vloeistof gelegd zodat ze levend blijven. Bij de FUT-methode wordt een stripje haar uit het donorgebied gehaald. Als het stripje verwijderd is wordt het donorgebied gehecht en de grafts worden dan stuk voor stuk losgemaakt en later weer geïmplementeerd.

Kosten

De kosten van een haartransplantatie kunnen verschillen. Gemiddeld kost het wel rond de 3000 tot 4000 minimaal. Het kan oplopen tot wel 20.000 euro, maar dat is afhankelijk van het aantal en de grootte van de operatie. Maar in Turkije kan het vaak goedkoper. Dan kan je al rond de 2000 klaar zijn.

Vereisten

Er zijn niet veel eisen voor een haartransplantatie. Waar het om gaat is dat je leven onaangenamer moet zijn voor het starten van een procedure. Als haaruitval je leven zo negatief beïnvloedt dat je sociale contacten vermijdt, dan kan je met jou situatie met je huisarts te hebben besproken en haartransplantatie overwegen.

Turkije

Je kan ook in Turkije een haartransplantatie nemen. De voornaamste redenen om dat te doen zijn de lage kosten. Je kan een grote haartransplantatie behandeling ondergaan voor tussen de 2000 en 3000 euro. Waar je wel op moet letten is dat de kwaliteit in Turkije per organisatie erg kan verschillen. Doe van tevoren goed research. Je wil natuurlijk niet hebben dat de kwaliteit veel minder goed is dan verwacht. In Turkije worden zowel de FUT als FUE-methode gebruikt.

Het nemen van een haartransplantatie kan je leven een stuk aangenamer maken. De kosten kunnen wellicht wat hoog zijn. Maar het zelfvertrouwen dat je er terug voor krijgt is vaak niet in geld uit te drukken.

Laat een antwoord achter