Blog

Een auto delen wordt steeds populairder in Den Haag!

Als je geen auto ter beschikking hebt, dan zorgt dat in diverse situatie voor moeilijkheden. Je bent namelijk afhankelijk van het openbaar vervoer en niet alles kun je met de trein of bus vervoeren. Toch kan het zijn dat het ook niet interessant is om een auto te kopen. Een auto staat namelijk bekend als een van de slechtste investeringen die je kunt doen en als je van plan bent om nauwelijks te gebruiken, dan is het simpelweg zonde geld. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook andere opties en zie je dat een auto huren in Den Haag erg populair aan het worden is. Wat hier met het huren van een auto wordt bedoeld, is anders dan wat je in gedachte hebt. 

 

Een auto huren in Den Haag

Zoals in de inleiding beschreven is een auto huren Den Haag steeds populairder aan het worden. De reden waarom dit steeds populairder wordt, is door het innovatieve systeem van Greenwheels. Bij Greenwheels heb je namelijk de mogelijkheid om met behulp van een app, een auto bij jou in de buurt te huren. Hierdoor heb je geen auto die in waarde daalt voor de deur staan en heb je bovendien ook niet te maken met de kosten van de verzekering en wegenbelasting. Je betaalt voor de momenten dat je in de auto rijdt en daardoor heb je erg veel controle op de hoeveelheid kosten die je maakt. Naast dat Greenwheels steeds populairder aan het worden is in Den Haag, zie je de auto's ook steeds vaker in andere steden. De verwachting is dat Greenwheels na verloop van tijd auto's door heel het land heeft staan. 

 

Kan je met een auto van Greenwheels een weekendje weg?

Een ander voordeel van een eigen auto hebben is dat je kunt gaan en staan wanneer je maar wilt. Zo kun je bijvoorbeeld donderdag besluiten om een weekendje naar Limburg te staan. Mocht je geen eigen auto hebben en wel een abbonement hebben lopen bij Greenwheels, dan is het tegenwoordig ook voor jou mogelijk om zomaar een weekendje weg te gaan. Je hebt bij Greenwheels namelijk de mogelijkheid om de auto voor meerdere dagen achter elkaar te huren. Als je via de app aangeeft dat je een weekendje weg wilt met de huurauto, dan zijn de kosten per gereden kilometer en verstreken dag ook lager. Hoe hoog de kosten precies zijn, hangt af van het soort auto abonnement dat je hebt. Er zijn namelijk verschillende abonnementen mogelijk met ieder andere voordelen. Verdiep je hier van te voren goed in en voorkom dat je te veel betaalt 

Laat een antwoord achter