Blog

De zomervakantie van ‘23

Het duurt nog even voor het zomer is. Maar we kunnen best al plannen maken. Misschien gaan we wel eerder op vakantie omdat we niet meer kunnen wachten! Europa biedt zoveel prachtige bestemmingen voor een vakantie. Je hoeft helemaal niet ver! Je kan met de auto, trein, vliegtuig of boot op pad. In deze blog vertel ik je daar meer over.

In eigen land

De afgelopen jaren hebben we wel geleerd dat een vakantie in eigen land een volwaardige vakantie kan zijn. De zomers zijn hier warm en we kunnen relaxen aan het strand. Of we gaan de bossen in, naar de camping of kiezen voor een dagje in de stad. Je hoeft niet ver weg om te kunnen ontspannen, dat blijkt maar weer. En het mooiste is: je hoeft je ook niet in allerlei bochten te wringen om je verstaanbaar te maken!

De trip in de stad

Wil je op stedentrip? Dan kan je in Europa je hart ophalen. Er zijn enorm veel grote en kleine steden die je kan bezoeken. Je kan de diverse musea induiken voor de geschiedenis. Ploft op een terras en bestelt wat lekkers voor de cultuur en je verwondert je in alle straatjes over de kunst van de architectuur. Het leukste is dat je met een vakantie vol stedentrips, vaak meerdere steden kunt aandoen.

De natuur in

Maar als je liever de natuur opzoekt, zit je in Europa ook niet verlegen. Op de Griekse eilanden vind je prachtige stranden en juist tijdens een visvakantie in Duitsland, bevind je je in de bossen bij de rivieren. Sowieso is het leuk om je tripje te combineren met een activiteit zoals vissen. Als je liever naar een warmere bestemming gaat, kan je ook kiezen voor een visvakantie Spanje. Deze worden compleet geregeld en eenmaal op de plaats van bestemming, hoef jij alleen nog maar je hengel uit te gooien!

Koud of warm

Het is sowieso belangrijk om bij jezelf te checken wat je belangrijk vindt. Zoals de temperatuur op de bestemming of de hoeveelheid actie of ontspanning die daar te vinden is. Op die manier filter je alle ‘niet perfecte’ opties weg. En zo regel je binnen een mum van tijd een prachtige reis voor het komende jaar. En daar kan je dan nu al naar uit kijken!

Het duurt nog even, of niet als je voor binnenkort al boekt, maar dan heb je ook een prachtige vakantie. Alvast veel plezier!

 

Laat een antwoord achter